torstai 6. helmikuuta 2014

Keventamisesta

Kun jokin lahestymistapa ei toimi, on syyta satsata parempiin strategioihin, vaikkei yhtaan tietaisi, miksi jai jumiin. Parempia strategioita ovat yleesa viisaina ja ideaaleja kunnioittavina yms. kauniina pidetyt. Ideaalit ovat olemassa siksi, etta ne ovat parhaita ratkaisuja, ainakin opaljon parempia kuin tavalliset ehdotukset. Ne vain vaativat enemman taitoja, joita saa yleensa hyvina pidettyihin asioihin satsaamalla ja jumiuttavat strategiat enimmakseen pois tiputtamalla.
Hedelmallisia satsauskohteita ovat siis naisten kulttuurilliset jutut eli tunteet, hyva elama, huomioonottavaisuus, vastuuntunto, kivaksi laittaminen, elamanviisaus, ystavyys, rakkaus (eri asia kuin seksi) jne. Myos uskonnot, taiteet, luonto, liikunta, terveet elamantavat elaman kaikilla saroilla, tuulettuminen, omien tunteiden aanen seuraaminen, hyva moraali, kuuluisat kirjat, tervehenkinen elama, tervehenkinen sosiaalisuus, ym.
Yleensa on olennaista satsata naihin kuhunkin ainakin 15 min viikossa, ja omat tunteet kertovat, mika olisi itselle kulloinkin sopiva maara, elamalle hyvaatekeva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti